Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Egy fáradt anya naplója

Túl fáradt

Liza · 9 hónapja
Esküszöm ilyen talán még nem is fordult velem elő mióta meg van Lotti.... 
Ez az éjszaka volt az, amikor még aludtam, de már kész voltam idegileg, hogy nemsokára reggel van, és jelez a szirénám. Nem volt alaptalan a gyanúm, ugyanis hajnali 5 órakor ő méltósága úgy döntött köszöni szépen, de ő kialudta magát. Máskor olyan jó fej, hagy még szundizni, de most üvöltött, pedig jelzem előtte evett, és a pelus sem volt gáz. Ki tapogatóztam a nappaliba, járóka szokásos mese kombináció, majd a legvégén anyának egy hatalmas adag giga erős kávé, amit fel raktam az ablakpárkányra. Annyira bele merültem a mese nézésbe, hogy el aludtam... Nem túl kellemes arra kelni, hogy valaki kiabál melletted, szóval hirtelen azt sem tudtam hanyas rajtam a pizsi, nemhogy tudjam miért ordított fel a gyerek. Már 7 órakor azon gondolkoztam, vajon mennyire lehet kint hűvös, ha elindulnék a szokásos baba-mama körtúrára a cseppet sem kipihent lurkómmal?! 
Hatalmas örömömre hívott Lilla, akivel persze kb ezer éve barátnők vagyunk, és amúgy is pont olyan, mint én, csak éppen 300 kilométerre tőlem. Szerencsére a nap első felében 8 részletben beszéltünk egész nap!! Imádom! 
Bolt, posta, rengeteg korán kelő ismerős, boldogság, játszótér, és persze mire haza értünk a királylány tokeletes habos álmát aludta. Míg Lillával megbeszéltük az élet nagy dolgait, na meg persze a miénket, addig a szokásos mosás, főzés bla bla bla. Beugrott közben Fanni is, mert ugye neki is vége volt a napi nyugalmának már dél körül. Eszterék is befutottak, gyors kávé, és már mentek is tovább! Imádom az ilyen napokat!! 
Hatalmas nyűglődés, csak anya és senki más... újabb alvás, de nem tudom mi volt ma velem, de egész nap tudtam volna aludni... 
Délután mentünk a kedvenc sógorom, Dani születésnapjára. Hatalmas torta parti, egy kis Ági szörpivel, és ami a legjobb volt, egy kis szabad teret kaptam! A kedvenc anyósom Zsófi, vigyázott Lottira, így egy kicsit fel tudtam lélegezni, és le vett egy kis terhet a vállamról! Köszi-puszi érte! 
Csodák csodájára ma nem kell csak két műszakot lenyomnom, remélem az éjszakát alvásra használja, mert különben holnap mászni nem lesz erőm!  
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Liza
Sziasztok! Liza vagyok 26 éves nagyon fáradt anyuka! Van egy csoda szép kislányom Lotti, egy csodás férjem Dénes, aki kamionozik. Dénessel 2015 -ben ismerkedtünk meg, csodás volt és minden nagyon hirtelen. Ebben az évben össze is költöztünk. 2016 szeptemberében kiderült, hogy úton van Lotti. 2016 novemberében kezdett annál a cégnél, ahol most is dolgozik. Lotti már lassan 1 éves. A többit a bejegyzésemre hagyom! Jó olvasást!