Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Egy fáradt anya naplója

Nincs baby-sitter

Liza · 9 hónapja
Azt a büdös francba a mai napba.... 
Egy hónappal ezelőtt kértem időpontot a körmösömtől, akinek nem baj, ha jön Lotti, de van az a nap, amikor én is ki borulok, nem hogy egy “idegen” ember. Na ez az a nap volt. Cukiság faktor kiszállt a plafonon az első fél órában, a következő fél órában pelus csere,- hami, mert persze mikor nem eszik?! Akkor amikor menni kell valahova. A körmöm sehogy nem áll, de az idegeim már égnek állnak. Hatalmas hiszti, nyűglődés után szabadon eresztettem a szalonban, ahol persze a dekoráció felére úgy vélte, nem oda való.. Még dél sem volt, teljesen megsemmisültem! Nem bírom!!! 
Ilyen gyorsan sosem aludt még el! Gyors rend rakás, mosás, ebéd-ebéd gyártás. 
Persze nem evett, megint! Kész vagyok teljesen!!! Mikor fog beállni, hogy eszik? 
Délutáni séta gyanánt át mentünk Eszterékhez. Ők az a család-barát, ahol már két törpe van, Máté és Zorka. Zorka és Lotti között két hét van, mindig van közös téma! 
Gyors alap kört csináltunk; bolt játszótér. 
Élvezte mindenki, legfőképp Máté. Haza jött Attila, persze a maga stílusában először kedves, barátságos beszélgetés, majd stílusváltàs. Nem bírom követni, de imádom. 
De gyors pár szó Dénesről... Négy és fél hete kint van külföldön,- nem is tudom hogy bírtam ki eddig- persze haza jövetel hetében van a legnagyobb szívás. De a mai nap a szívás szívása, hogy le késte a kompot, de megnyugtatott, hogy csütörtök-péntek tájékán itthon van. Dénes az a férfi, aki bármennyire hisztis vagyok, teljes nyugodsággal, és odafigyeléssel nyugtat meg! Egyszerűen imádom! 
Szóval a mai nap tanulsága: kell egy baby-sitter!
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Liza
Sziasztok! Liza vagyok 26 éves nagyon fáradt anyuka! Van egy csoda szép kislányom Lotti, egy csodás férjem Dénes, aki kamionozik. Dénessel 2015 -ben ismerkedtünk meg, csodás volt és minden nagyon hirtelen. Ebben az évben össze is költöztünk. 2016 szeptemberében kiderült, hogy úton van Lotti. 2016 novemberében kezdett annál a cégnél, ahol most is dolgozik. Lotti már lassan 1 éves. A többit a bejegyzésemre hagyom! Jó olvasást!