Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
Egy fáradt anya naplója

Egy remek hétvége

Liza · 9 hónapja
Sziasztok!
Aaahh, egy borzalmas hónappal a hátam mögött elérkezett a hétvége, amit vártam! Jött a barátnőm, Lotti kereszt anyja Berta. 
Borzalmasan éreztem magam. Szaladt a lakás, Lotti extra nyűgös volt. Nem volt alvás, nem volt evés csak a masszív dünnyögés. Hívtam a kineziológust, aki persze nem vette fel, pedig az utolsó ments váram Ő! 
Századok haza, teljes káosz, kupi rendetlenség pont olyan, ami a fejemben van. Gyorsan rendet rakok míg alszik a gyerek, közben főzök. Hívok Bertát, hogy késni fogok, mert nem vagyok kész, aki persze közli, hogy még van legalább egy óra, mire be ér a vonat. Azt hiszem ennyire hülyének talán gimis koromban éreztem magam. 
Végre beértünk, nagy öröm, hisz legalább 4 hónapja nem találkoztunk. Lotti kicsit tartott a helyzettől, hiszem számára csak anya létezik jelenleg! 
Hatalmas beszélgetés a nap margójára.
Másnap indulunk pontosabban indulnánk a városba autóval, mire fura hang jön kívülről... leeresztett az első gumi! A franc esne bele. Megint minden rám marad! Megoldottam, mert mindent megoldok.
Ma délután haza ment Berta, ezek után ki mentünk kirándulni a közeli park-erdőbe a baráti családdal és a két gyerekkel, meg a barátnőmmel Fannival.
Lotti természetesen ma csak 1 órát aludt, déltől este nyolcig semmit, nem mintha többet evett volna, szóval egy remek éjszakának nézek elébe.... 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Liza
Sziasztok! Liza vagyok 26 éves nagyon fáradt anyuka! Van egy csoda szép kislányom Lotti, egy csodás férjem Dénes, aki kamionozik. Dénessel 2015 -ben ismerkedtünk meg, csodás volt és minden nagyon hirtelen. Ebben az évben össze is költöztünk. 2016 szeptemberében kiderült, hogy úton van Lotti. 2016 novemberében kezdett annál a cégnél, ahol most is dolgozik. Lotti már lassan 1 éves. A többit a bejegyzésemre hagyom! Jó olvasást!